Editorials

editorial | kendall square

Googling for green space

THE PARK connecting Four and Five Cambridge Center may be simple - some grass, a brick pathway, and a handful of metal benches and tables - but it’s a unique urban space.

Built on the roof of a parking garage in Cambridge’s Kendall Square, this hidden gem has become a favorite of neighbors and nearby office workers, especially during lunch breaks on sunny days. As one glowing online reviewer put it, it’s “a veritable Eden amidst the cement and brick of MIT and the nearby tech complexes.’’

Your comment is subject to the rules of our Posting Policy

This comment may appear on your public profile. Public Profile FAQ

We hope you've enjoyed your free articles.
Continue reading by subscribing to Globe.com for just 99¢.
 Already a member? Log in Home
Subscriber Log In

We hope you've enjoyed your 5 free articles'

Stay informed with unlimited access to Boston’s trusted news source.

  • High-quality journalism from the region’s largest newsroom
  • Convenient access across all of your devices
  • Today’s Headlines daily newsletter
  • Subscriber-only access to exclusive offers, events, contests, eBooks, and more
  • Less than 25¢ a week
Marketing image of BostonGlobe.com
Marketing image of BostonGlobe.com